نگارش شده توسط تیم مهندسی زندگی مدرن
سبک دکوراسیون نمایانگر شخصیت شماست.
برای انتخاب بهترین سبک بازسازی، ۲۰ مورد از مهم ترین ها را در ادامه مطالعه کنید
انواع سبک بازسازی خانه
قدمت دیرینه سبک های مختلف ساخت و نوسازی بناها
انسان ها از دیرباز تاکنون، همانطور که همواره به ساخت اماکن مسکونی و سرپناهی برای زندگی از طریق روش ها و سبک های مختلف اقدام می کنند، به بازسازی و نوسازی مجدد اماکن از طریق سبک های مختلف اهمیت می دهند. همچنین امروزه گسترش ارتباطات بی حد و مرز و تنگاتنگ کشور های مختلف جهان، منجر به شناخت سبک های جذاب و منحصر به فرد و پیاده سازی فرهنگ های مختلف در قالب انواع سبک بازسازی، نوسازی و ساخت و ساز بناها شده است.
معرفی انواع سبک بازسازی
برای بخشیدن ظاهری جدید و منحصر به فرد به هر مکانی، سبک های مختلفی وجود دارد. در ادامه به بررسی چند نمونه از پرطرفدار ترین انواع سبک بازسازی در تهران می پردازیم.
⦁ سبک بازسازی و معماری سنتی و اصیل ایرانی:
همانطور که میدانید، یکی از اصیل ترین و زیباترین انواع سبک بازسازی، متعلق به معماری بی نظیر ایرانی است. این سبک خود به زیر شاخه های مختلفی تقسیم میشود. به طوری که متناسب با فرهنگ، اقلیم و یا آب و هوا در نقاط مختلف کشور از طریق تکنیک ها و روش های مختلفی پیاده سازی میشود. عناصر گوناگون نظیر گچ کاری های اصیل، کاشی کاری ها، آینه کاری ها و یا سایر لوازم تزیینی و رنگ های شاد، از خصوصیات این سبک بازسازی غنی به عنوان میراثی گرانبها از گذشتگان است که مورد توجه و انتخاب بسیاری از افراد قرار گرفته است.
⦁ سبک بازسازی یونانی:
یکی دیگر از رایج ترین انواع سبک بازسازی متعلق به معماری یونانی می باشد. این سبک عمدتا الهام گرفته از معابد یونان باستان است. تکنیک بازسازی یونانی، با جلوه ای خاص و غیر قابل وصف، عموما در مکان هایی بزرگ و جادار با سقف های بلند پیاده سازی میشود. همچنین یکی از مشخصه های بارز این سبک، ستون های بزرگ و غول پیکر است.
⦁ بازسازی به سبک و شیوه مصری:
احتمالا با شنیدن نام مصر باستان، اولین چیزی که در خصوص معماری این تمدن بزرگ و قدیمی به ذهنتان خطور می کند، اهرام ثلاثه و سایر آثار باستانی به عنوان شاخصه های بارز این کشور کهن میباشد. از جمله عناصر و تکنیک های بکار رفته در این سبک بازسازی، می توان نقش و نگار های مینیاتوری، دالان های وسیع، المان های طبیعی و نمادین، نورپردازی فضا به روش مخفی، استفاده از عناصر و رنگ هایی برای تداعی فضای خشتی را نام برد.
⦁ سبک مدرن بازسازی:
این سبک نیز یکی دیگر از انواع سبک بازسازی است که متعلق به اوایل قرن بیستم میلادی و پایان جنگ ویرانگر جهانی دوم میباشد. ویرانی های بجا مانده از جنگ، سبب پایه گذاری سبکی جدید و نوین توسط معماران این قرن شد. در این سبک از مصالحی مانند فولاد و بتن به صورت تلفیقی استفاده میشود. همچنین طراحی جذاب و مدرن و بکارگیری عناصر خشک، مصنوعی و ناشناخته، ظاهری متفاوت اما زیبا را به فضا می بخشد. این سبک بازسازی امروزه به دلیل استفاده بهینه از فضا، به یکی از سبک های جذاب و محبوب تبدیل شده است.
⦁ بازسازی به روش تلفیقی:
همانطور که از نام این سبک بازسازی مشخص است، این سبک تلفیقی از سبک های مدرن و قدیمی است. این ترکیب، منجر به شکل گیری نتیجه ای نوین و در عین حال زیبا و منحصر به فرد میشود. در واقع با برداشتن مرز های انواع سبک بازسازی و تلفیق مناسب آن ها با یکدیگر، سبکی جدید و خارق العاده خلق میشود که پیش از این وجود نداشته است.
بیش از ۱۰۰ سبک در دکوراسیون داخلی وجود دارد.
برای آشنایی بیشتر با انواع سبک دکوراسیون و بازسازی با ما باشید
سبک نئوکلاسیک (ترند سال ۲۰۲۳ )
انتخاب شما کدام است، تجملات یا سادگی در دنیای کلاسیک
تفاوت های بسیار زیاد در کنار شباهت های بیشمار وظاهر بسیار دلربا و اختلافات چشم گیر ....
نئو کلاسیک
بسیار سنگین و با وقار در این حال امروزی و ساده و الهام بسیار فراوان از طرح های سنتی و تلفیق مدرنیته، ادامه مطلب...
انواع سبک دکوراسیون و بازسازی
1 سبک مینیمال minimal
در این سبک دیگر ان شلوغی و حجم زیاد وسایل را مشاهده نمیکنید.در این سبک از چیدن وسایل غیر ضروری پرهیز کرده و فقط وسایل ضروری مانند کاناپه میز و وسایل روشنایی که مفید هستند اصتفاده میشود.
زمانی که فضایه خانه مینیمالیستی میشود دیگر از رنگ های جیغ و شلوغ اصتفاده نمیشود درعوض از رنگ های خنثی مانند سفید اصتفاده میشود.
2 سبک مدرن میانه قرن mid-century modern
در این سبک با توجه به پنجرها نور گیر ها پاسیو های بزرگی که طراحی میشود از داخل به بیرون جریان هوا و نمایه بینظیری دارد.
در این سبک کف و سقف از دکور و دیزاینی سنتی و دیوار ها از دیزاینی گرافیکی بهره میبرد.
3 سبک مدرن modern
این سبک با مبلمانی با خط های صاف و مشخص که از دهه 1930 الهام گرفته شده است شناخته میشود.
در این سبک بر خلاف سبک مینیمالیستی سعی میشود که وسایل دکوری بیشتری اصتفاده شود نظیر: ظروف /مجسمه/تابلو های رنگی/ که بیشتر از رنگ های شاد مانند پرتغالی/فیروزه ای و صورتی اصتفاده میشود و پالت های رنگیه اصلی دکور خانه خنثی هستند مانند: سفید.کرم و بژ
در تمام نقاط خانه میشود ردپایه تکنولوژی را دید برایه مثال : تلویزیون کوچک در اشپزخانه و دستگاه های پخش صوتی در سراسر خانه و انواع سنسور ها از دیگر نماد های این سبک هست
4 سبک پست مدرن post-modern
خانه هایه پست مدرن از شلوغی پیروی میکنند و پالت رنگی خنثی ای دارند.
کف ها با چوب کاشی یا بتون پوشیده میشود و خبری ازفرش هایه زیادی کف خانه نیست.
مبلمان تودوزی مخمل و پرده ها از جنس پارچه های نرمی چون ابریشم یا ساتن تهیه میشود.
اصلی ترین نماد این سبک پنجره هایه بلند قدی هست.
5 سبک روستیک rustic
سبک روستیک الهام گرفته از طبیعت و خانه های روستایی است و تلاش دارد سادگی و زیبایی را نشان دهد.
مبلمان و پارجه ها از موادی که در طبیعت یافت میشود تشکیل میشوند مانند چوب های فرسوده.سنگ بتن.کنف پشم و پنبه.
دیوارها معمولا سفید میشوند که وسایلی که نچرال هستند بیشر خودشان را نشان دهند.
صندلی ادیرونداک Adirondack نماد این سبک است.
6 سبک اسکاندیناویایی Scandinavian
دراین سبک به جز حمام و سرویس بهداشتی تمام کف خانه از چوب اصتفاده مسشود. دیوارها سفید یا خاکستری کار میشود و همینطور از پارچه های ابی برایه مبلمان وفرش اصتفاده میشود تا خانه بی روح نشود.
در این سبک شومینه در مرکز خانه قرار میگیرد به دلیل جذابیت سبک و گرامش محیط.
7 سبک شابی شیک shabby chic
سبک شابی شیک از سبک های پر زرق و برق است.در مبلمان از رنگهای به اصطلاح رنگ و رو رفته اصتفاده میشود که ضاهری فرسوده به وسایل قدیمی بدهد.پارچه هایی که اصتفاده میشود ار پنبه است و رنگ سفید و گاستیلی تا فضایه اتاق را نرم جلوه بدهد.
متریال های مصرفی اغلب از جنس چوب/اهن فرفوژه و حصیر است
8 سبک نئوکلاسیک neoclassic
این خانه ها زیبایی بی انتها و تاریخی را تداعی میکنند. این نقش و نگارداخلی دارای ویژگی های خاصی مشابه سبک های یونانی و رومی است. نقوش نقش بسته بر روی گلدانها"تندیس و نقاشی ها الهام گرفته ازاساطسر یونان است و دیوار ها با اینه های بزرگ وقاب بندی طلا کاری تزیین شده.کف سنگی و استفاده از سمگ های مرمر در این سبک رواج دارد.
پالت این سبک شامل رنگ های ظریف و روشنی چون ابی کم رنگ/کرم/خاکستری/زرد و سبز است و از رنگ هایسیاه و طلایی به عنوان رنگ متضاد اصتفاده میشود.مبلمان ها ساده و کلاسک و از چوب تیره ساخته میشود.
از فرش ایرانی برای کفپوشو ازدیگر نماد های غنی چون مخمل های لوکس/ابریشم داماسک و.....برایه پرده و ملافه ها استفاده میشود.
9 سبک مکزیکی Mexican
این خانه ها حس و حال شبیه به فضایه داخل خانه های سبک الکتریکی دارند و سرشار از نور های چون صورتی/سبز/زرد/نارنجی و قرمز است.
از نماد این سبک میشود اشاره کرد به شمعدان ها قابلمه های سرامیکی ظروف فلزی و فرش های دستباف و نقشو نگارمکیزیکی رویه ظروف سفالی.
بیشترین چیزی ک این سبک را متفاوت میکند و البته مشخص نقشو نگار اصیل مکزیکی رویه وسایل مانند :فوتبال موزیک و غذاهای مخصوص اصیلشان.
10 سبک انتقالی transitional
این سبک بر گرفته از انواع سبک ها است و به همین دلیل ظاهری بی همتا و خاص را تشکیل میدهد.
رایج ترین راه تشخیص این سبک از رویه طراحی مبل هستش مبلمان میتواند دارای خطوط مستقیم و پیچیده باشد و نقش و نگار رویه مبل میتواند گرافیکی باشد و پارچه هایی مانند پنبه سفید خامه ای/چرم صاف ومخمل خواب دار روکش شده اند .پالت رنگی این سبک شامل قهوه ای برنز و کرمی است.
11 سبک وینتیج vintage
وینتیج به سبک های 1940 اشاره دارد و با فضایه نوستالژیک و راحت همراه است.در این سبک از قفسه های بدون در و کاسه های زینتی وکتابخانه اغلب استفاده میشود.
از دیگر اتفاقایه این سبک این است که از اینه هایه طلاکوب شده قدیمی/دیوار ها با نمایه کاشی/لامپ های فلزی و مات در اشپزخانه از توستر و میکسر قدیمی اصتفاده میشود.
12 سبک عربیarabian
خانه های عربی اغلب از عناسری چون گا و گیاه استفاده میکنند و رنگ های جسورانه چون فیروزه ای /طلایی/نقرهای و صورتی و....
این سبک با اصتفاده از کاناپه های مخملی / میز های چوبی و لوستر های مجلل فلزی و اکسسوری های شیشه ای ظرسف در عین هال مجلل و چشم گیر به وجود میاد
13 سبک ارت دکو art deco
هنر دکو که مخفف شده دکوراسیون هنری است ترکیبی از پارچه های گرافیکی و رنگ و نقش اکسسوری های براق /شیشه ای/ فولاد ضد زنگ و کروم است. وسایل خانه اکثرا براق و نوک تیز هستند . الگو های هندسی در تمامی خانه قابل مشاهده است.
14 سبک انتزاعی abstract
این سبک ترکیبی از نظم و بی نظمی است برای داشتن همجین دکوری باید طرح منحصر به فرد خود را داشته باشید .
همچه چیز بی ثبات و به هم ریخته است و در عین حال جذاب .
رنگ هایی چون زرد/ابی/نارنجی از عناصر اصلی رنگ است.
قسمت جالب این سبک نور پردازی ان است که در قسمتی لوستر اویزان است و نزدیک محیط و در قسمتی دیگر نور های مخفی کار شده است که نامنظم است.
15 سبک ارت مدرن art modern
بر خلاف هنر دکو که تمامی وسایل زاویه دار و نوک تیز بودند در این سبک وسایل باریک و گرد هستند.
درها پنجره ها و وسایل ها عناصر معماری سبک گوشه هایه منحنی دیده میشود.
در این سبک پالت های رنگی بسیار تاثیر گزار است مثلا در قسمتی از خونه با استفاده از رنگ سفید و مشکی رنگ متضاد تشکیل داده وباعث زیبایی بیشتر وسایل شده.
16 سبک اسیایی Asian
در سبک اسیایی بیشتر از طبیعت الهام گرفته شده است.اصتفاده از متریال های مانند چوب بتن و چوب.فضای خلوت و دلباز.استفاده از پارچه های ابریشمی در رنگ ها و نقوش مختلف همگی از عناصر سبک اسیایی است.
17 سبک چینی Chinese
در این سبک بیشترین چیزی که به چشم میخورد باعث شده ک برجسته باشد با بقیه سبک ها طراحی منحصر به فرد چینی هاست مانند نقش هایی چون اژدها/کوه ها/ پرندگان و گیاهان بر روی کابینت/میز/مبل و غیره ....
در گزشته این سبک بسیارپر هزینه بود به واسطه این که hand made یعنی کار دست است ولی در سبک مدرن این کار کاغذ ها و برچسب ها به کمک هزینه ها امدند.
18 سبک صاحلی coastal
همانطور که از اسمش مشخص است با استفاده شن و ماسه/شیشه دریا و چوب دریای برایه وسایل دگوری میتوان این سبک را شناخت.
برایه بهتر جلوه دادن ساحل از رنگ های ابی سفید و سبز میتوان اصتفاده کرد و همینطور برایه دیزاین خانه از درهایه شیشه ای و پنجره های و نورگیر های بزرگ و زیاد اصتفاده کرد.
19 سبک بوهمی bohemian
این خانه ها نماد سادگی و ارامش هستند.رنگ های بنفش/قرمز و صورتی در این سبک نقش موثری دارد. در واقع بوهمیا ترکیبی از رنگ شاد/خرده ریزه ها/استفاده از انواع مبل ها و پارچه ها بدون پایبندی به اصول خاصی است.
20 سبک معماری داخلی صنعتی industrial
یکی از سبک های مهمی است که در دوره مدرن مطرح شده است که بسیاری از اصول معماری مدرن مانند کاهش دکوری و سادگی فرمی را در خود داشت.
تفاوت سبک صنعتی و مدرن در کاربرد متریال است. در سبک صنعتی مصالحی چون فلز/چوب تیره و چرم کاربرد بیشتری نسبت به مدرن دارد.
سبک دکوراسیون مورد علاقه شما کدام است؟
شرکت شما در نظرسنجی ما را برای ادامه فعالیت راهنمایی میکند.